lojaalne töötaja

  • mina
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
16 aastat 9 kuud tagasi #34482 lisas mina
lojaalne töötaja lisas mina
kuidas olla ülemusele hea alluv.tööl anti nagu mõist et kui oled hea ja mõtled tööandjaga kaasa siis on oodata palgatõusu aga mina paraku olen juba kord selline inimene ,et lollustega isegi kui need korraldused tulevad ülemuse suust kaasa ei lähe.andke palun nõu mida teha ja kuidas peaksin käituma ,et ülemuse silmis ka nagu veidi "pugejalikumaks" tõusta või tõesti teha ja käituda ka edaspidi nii nagu mulle meeldib. samas mulle mu töö meeldib olen seda teinud üle 20 aasta ,samas kui ülemus vaevalt poolteist aastat sellel kohal olnud ja tahab nii nii väga suurte bosside ees kannuseid ja paguneid välja teenida.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

  • imelik
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
16 aastat 9 kuud tagasi #34489 lisas imelik
Vastas imelik teemas lojaalne töötaja
Töötajate lojaalsus väljendub poolehoius firma vastu, soovis kuuluda meeskonda, olla n-ö pereliige. Lojaalne töötaja hoolib firmast ja kavatseb ka edaspidi sellega seotud olla. Selleks et luua alus töötajate lojaalsusele, tuleb juhtidel esmajoones vastata järgmistele küsimustele:
- kas iga töötaja teab, milliste eesmärkide täitmist temalt oodatakse ja millega saab just tema kaasa aidata organisatsiooni missiooni täitmisele?
- kas töötajatel on ülesannete korralikuks sooritamiseks vajalikud töötingimused ja ­vahendid?
- kas igal töötajal on ligipääs ülesannete täitmiseks vajalikule infole?
- kas töötasu on valdkonnas konkurentsivõimeline, kas see vastab tööpanusele?
- kas töökeskkond on kaasaja nõudmistele vastav, töötajate füüsilist ja vaimset tervist säästev?
- kas töökultuur, suhted meeskonnas ja juhtimine on toetavad või pärsivad need igasugust initsiatiivi ning tekitavad pingeid?

Pühendumus on uhkustunne töö ja/või firma suhtes, töötaja valmisolek anda oma panus eesmärkide saavutamisse, valmisolek võtta vastutust, olla aktiivne osaline organisatsiooni jaoks olulistes tegevustes ning valmisolek pidada omaks organisatsiooni põhiväärtusi.



Pühendunud töötaja on tõeliselt uhke oma töö ja/või organisatsiooni üle, ta teeb oma tööd mõnuga ja silmade särades ning tema on see, kes jääb firmasse ka siis, kui sel on käes raske ajad.



Peale selle, et pühendunud inimestega on meeldiv koos töötada, on pühendumisel ka selge ja praktikas mõõdetud mõju organisatsiooni äritegevusele ja edukusele.
Kuidas pühendumust saavutada? Juhtimisteoreetik Peter Drucker ütleb: “Inimesed teevad asju omakasu eesmärgil. Iga tegevuse eesmärk on saada midagi soovitut: raha(palk), isiklik areng või eneseteostusest tulenev rahulolu.”...

jne...

www.elamuskoolitus.ee/index.php?alam=92&...95965e327a78e3e27b62

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

  • imelik lisab veel lugemist
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
16 aastat 9 kuud tagasi #34490 lisas imelik lisab veel lugemist
Vastas imelik lisab veel lugemist teemas lojaalne töötaja
Pugeja või lihtsalt lojaalne töötaja?

Olen juba mitu nädalat ülemusega vestelnud, ta on mind paaril korral ka lõunale kutsunud. Me ei räägi ainult tööasjadest vaid elust üldse. Aga nüüd on nii, et kui koridoris töökaaslastest möödusin, ilkus üks, et noh, sulle ei saa enam midagi rääkida, et sa poed ju ülemusele. Kuidas siis olla lojaalne aga mitte pugeja?
www.stern.ee/huvitavat.php?l=1&art=28

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.