Töölepingu puudumine

  • Nõutu
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
16 aastat 1 Kuu tagasi #38544 lisas Nõutu
Töölepingu puudumine lisas Nõutu
Töötan alates novembrist 2007. Siiani ei ole minuga sõlmitud töölepingut. Kokkulepitud palk kantakse küll iga kuu pangakontole.
Nüüd näitan juhataja välja rahulolematust. Minu jaoks on arusaamatu mida ma olen valesti teinud. Arusaadav, et midagi toimub, sest minu töötingimusi on märgatavalt kehvemaks muudetud, tööprogrammis on blokeeritud võimalus teha kliendi allahindlusi jne. jne. Nii kui arvuti juurest lahkun, on juhataja mu arvutis ja loeb e-maile ning hinnapäringud edastatakse teisele kolleegile.
Olen üritanud juttu teha, sellepeale juhataja põgeneb! Minu jaoks arusaamatu..pole ka ametijuhendit kus lugeda mis siis minu kohustused lõpuks on.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

  • Seletuskiri OÜ, Marko Torm
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
16 aastat 1 Kuu tagasi #38545 lisas Seletuskiri OÜ, Marko Torm
Vastas Seletuskiri OÜ, Marko Torm teemas Töölepingu puudumine
Vastavalt TLS § 28´s sätestatule on sinuga suuliselt sõlmitud tööleping võrdsustatud kirjaliku lepinguga (tööle lubamine). Nii, et selle pärast muretsema ei pea. Tõendamaks töötamist (hilisema vaidluse puhul) on laekumised tööandajalt sinu pangaarvele ja täiendavalt töö iseloomu tundmine konkreetse tööandja juures. Mis puutub aga ülejäänut, siis siin saab sulle esimese meetmena soovitada ainult üht. Räägi oma juhatajaga. Palu tal eraldada endale mingi aeg ning seejärel anna teada, kuidas sa end viimasel ajal tunned. Kirjelda olukorda sinu vaatevinklist lähtuvalt ja kuula ära tema seisukoht.
Me ei saa loota, et inimesed tulevad meile ise oma käitumist põhjendama kui me seda selgitust neilt ei küsi.
Anna peale vestlust teada kuidas läks. Siis saab juba mõelda mis järgmiseks (kui see peaks vajalikuks osutuma). Edu,
PS! Enamus töövaidlusi sünnivad just selle tõttu, et tööandja ja töövõtja ei suhtle...

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.