laimamine endise tööandja poolt

  • Evelin
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
15 aastat 2 kuud tagasi #43016 lisas Evelin
Tere.
Palun aidake mind, lugu järgmine.
mees töötanud firmas 5 aastat ja pealegi. Mingi hetk tegi mu venna jaoks firma (aasta tagasi), et vend saaks esitada oma teenuste eest arveid firmadele. Vend tegi tööd ka sellele firmale kus mu mees töötas ja esitas samamoodi teenuse eest arveid (paigaldusteenus, teenuse hinnad olid mehe tööandjaga kokku lepitud). Ülemus sellest ei teadnud, et mehe nimel see firma on (vend ei saa enda nimele firmat teha).
Tuli siis mingi hetk see välja, et mehel firma ja ülemus kohe süüdistama, et näed oled alusetuid arveid esitanud ja et umbes röövid mind, tegelikult teadis ise ka ülemus, et see on mu venna esitatud teenuste eest, kuid süüdistas ikka.
See et mehe nimel firma on tuli välja siis kui seis firmas juba pankroti poole kiskus ja siis kuulutatigi pankrott välja ja nüüd kuulen linnapeal, et see mehe endine ülemus laimab minu meest, et tal juba aasta firma olnud ja selle tema firma pankrottigi läks (tema firma on tegutsenud 10 aastat kuskil ja ega tema meelest polnud põhjuseks majandussurutis ja ehitusbuumi langus ega ammugi mitte mitmete kümnete miljonite suurune pangalaen, mis sai võetud uue tootmishoone ehituseks ja no ilmselgelt mitte soojale maale muretsetud kinnisvara jne jne...)

Kas on mingi seadus mis keelab teist inimest alusetult laimata ?
Sest alusetu see laim on ja ta ei ole mingeid tõendeid et see asi on nii nagu tema väidab.

Et tahaksin ta panna fakti ette, et kui veel laimab, siis kaeban ta kohtusse kasvõi, sest Eesti on nii väike ja jutud juba Tallinnast (ise elan Lõuna-Eestis) minuni jõudnud ja eriti mustaks ajab närvi.


Olen väga tänulik vastajatele !

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

  • h
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
15 aastat 2 kuud tagasi #43020 lisas h
Las ta räägib,ega inimese suud ei saa lihtsalt sulgeda. Hoidke oma närvi ja ärge ajage tuult kirvega taga. Küll ta lõpuks vait ka jääb. Ta võib lihtsalt öelda,et mina pole midagi rääkinud kui asi üles võtta. Elu on niigi keeruline, kui keegi nn. sõbranna tuleb jälle rääkima, ütleks mina,et ei huvita. Säästke ennast, arvan mina.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.