2 töökohta samas firmas, ühes olen lapsepuhkusel, teises käin tööl...

  • küsin targematelt
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
14 aastat 10 kuud tagasi #44119 lisas küsin targematelt
Olukord järgmine:
Olen õpetaja ühes koolis, kus on mulle vormistatud ka tööleping. Samas koolis olen õpetaja aga ka veel huviringis. Ka seal on mul momendil tööleping.
Vahepeal olin aastakese lapsepuhkusel ja huviringi läksin tööle tagasi septembris 2009. Kooliosas olen ikka veel lapsepuhkusel.
Nüüd on aga nii, et huvirngi juhtiv ülemus soovib teha oma alluvuses töötavate õpetajatega töövõtulepingud, st. töölepingud siis muudetakse kehtetuks ja asemele tehakse töövõtulepingud.
Nüüd on aga probleem. Kuna kooliosas (kus ma momendil olen veel lapsepuhkusel) on mul saamata ka puhkus selle aja eest, kui mul laps veel sündinud polnud. Kas võib juhtuda selline stsenaarium, et jään oma puhkusetasudest üldse ilma, kui vormistan ennast nüüd töövõtulepinguga huvirngi tööle (kooliosas oleks mul endiselt lapsehoolduspuhkus)? Samas loogika ütleb, et puhkusetasu saan ma ju kooliosas töötamise eest, milles on ka siiani kehtiv tööleping, kuigi olen lapsepuhkusel.
Kuidas oleks mul kõige mõistlikum teha, et rahaliselt mitte põruda?
NB! Kooliosa maksab mulle regulaarselt ka õppelaenu põhiosa kinni. Ega see ju samuti ei muutu, kui töötan sama kooli huviringis (kus on sootuks teine tööleping) õpetajana?
Jutt sai väga segane, kuid äkki keegi saab aru ja aitab.
Asjaga on vääääga kiire :(
Olen nõus veel selgitama, kui juhtub, et asi on segane. Olen nii hädas omadega.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

  • küsin targematelt
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
14 aastat 10 kuud tagasi #44120 lisas küsin targematelt
Aa, üks asi tuli meelde.
Olen kuulnud, et osad teevadki nii, et katkestavad lapsehoolduspuhkuse ja lasevad töökohas vormistada puhkuse, kui puhkus läbi, teevad uue avalduse, et edasi lapsepuhkusel olla.
Kas mina saaks ka põhimõtteliselt seda varianti kasutada (aga sellisel juhul, kuivõrd tõhus see meetod minu olukorra puhul üldse on)?
Kui ma jään puhkusele, kas siis töökoht maksab endiselt põhiosa minu õppelaenust või mitte?
Oi-oi, segane värk ja veel segasemaks läheb.
Aitäh abistajatele.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.