Ametikoha alandamine

  • Silja
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
11 aastat 11 kuud tagasi #49785 lisas Silja
Ametikoha alandamine lisas Silja
Üritan oma probleemi võimalikult lühidalt selgitada. Olin ühes poes müüja, kus meil olid juhatajaga eriarvamused. Mingi aeg aga saadeti mind teise poodi, kuna seal oli keegi haiguslehel. Sellel ajal aga otsustati, et see juhataja oma kohale mingil põhjusel ei sobi ning pandi müüjaks kuskile kolmandasse kohta ning tema kohta pakuti mulle. Nüüd aga leiti, et ka mina juhataja kohale ei sobi kuna väidetavalt ei oska ma töötajatega käituda kuna paljud kaebavad, et ei taha minu juurde vajadusel asendama tulla, kuna ma olevat väga üleolev ja õudne inimene. Samuti kaebavad väidetavalt kliendid, et ma ei naerata üldse. Esiteks, see on täiesti ebanormaalne, et kellelgi selliseid kaebusi minu vastu on, sest üleolevast ja negatiivsest suhtumisest on asi väga kaugel. Teiseks, ma ei usu, et ükski klient läheks kaebama lihtsalt selle pärast, et ma iga päev rõõmus ei ole - viisakas olen ma alati. Üleüldse ma arvan, et see eelmine juhataja on kõik teised vanemad töötajad minu vastu üles ässitanud ja nende kaebuste pärast tahetakse mind madalamale ametikohale tagasi viia. Kõik need kaebused on igaljuhul praegu kuulujutu tasemel ning mina ning minu poes alaliselt töötavad müüjad seda juttu ei usu. Lisaks, on need kaebajad pidanud tulema asendama ainult nädalavahetustel ja minu puhkuse ajal, kui mind ei ole üleüldse töölgi olnud.
Ma ju ei pea selle otsusega nõus olema ega uuele lepingule enne alla kirjutama, kui need kaebused mulle kirjalikult ja põhjendatult esitatakse?
Samas ei ole tahtmist sellises firmas enam töötada, kui igasuguseid asju kokku räägitakse.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.

  • imelik
  • Teema autor
  • Külastaja
  • Külastaja
11 aastat 11 kuud tagasi #49786 lisas imelik
Vastas imelik teemas Ametikoha alandamine
Loomulikult ei pea te nõus olema.
Aga ühtegi liigutust enda kaitseks ei tohi te tööandjale esitleda läbi teise isiku(endise juhataja) laimu või vastu süüdistusega (kui vettpidavat tõendatavat tõestust teil pole ette näidata), ikka vaid läbi oma töötajate ja teiste isikute kiituse saate end kaitsta.
Kui enam see töö ei sobi siis on ainus võimalus lahkuda aga ka sellel on omad reeglid seda te ka ise teate.

Palun Sisene või Loo konto vestlusega liitumiseks.